Vragen? Bel: 030-2252186
Holland Hockey House  
Blog Contact Klantenservice
Registreren Inloggen
De webshop met echte kennis
   
Neem contact op
  Bel +31 30 2252186

Staat het product dat u wilt er niet tussen? Stuur een mail naar info@hollandhockeyhouse.nl en wij laten direct weten of we het artikel voor u kunnen bestellen!

Heeft u advies nodig? Stel uw vraag en één van onze medewerkers zal u snel een passend advies te geven.

Over ons
De online specialist op het gebied van hockey trainingsmaterialen voor verenigingen en particulieren. Holland Hockey House is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. Inmiddels zijn we ook actief in meerdere Europese landen. In 2006 zijn we begonnen met de verkoop van met name hockeyballen. In de loop van de tijd hebben we ons assortiment uitgebreid. Holland Hockey House biedt een geselecteerd assortiment aan in hockey trainingsmaterialen voor clubs en spelers. Het merendeel van de artikelen hebben we op voorraad. Mocht dat niet zo zijn dan bestellen we het graag voor u! Heeft u wensen die niet standaard in ons programma zijn opgenomen? Aarzel dan niet en neem contact op. We hebben contacten om u verder te helpen of u het zoeken te vergemakkelijken. Wij willen er alles aan doen om van u één van onze tevreden én terugkerende klanten te maken.

Waarom Holland Hockey House? Holland Hockey House is de webshop met echte kennis. Wij combineren de beste service met deskundig advies. Daarnaast bieden wij een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. U zult geregeld wetenswaardigheden vanuit de hockeywereld op onze site aantreffen. Ook via onze nieuwsbrief kunt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in hockeyland. Kortom wij doen er alles aan u te informeren en van de juiste producten te voorzien!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren

* Door me aan te melden voor de nieuwsbrief ga ik ermee akkoord dat Holland Hockey House mijn hierboven ingevulde persoonsgegevens opslaat en gebruikt zoals beschreven in de Privacy Policy. Holland Hockey House respecteert je/uw privacy en houdt zich aan de AVG/GDPR

Kookaburra The Indian Maharadja Adidas Karakal Broni Princess Brabo