Over Holland Hockey House

De online specialist op het gebied van hockey trainingsmaterialen voor verenigingen en particulieren. Holland Hockey House is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. Inmiddels zijn we ook actief in meerdere Europese landen. In 2006 zijn we begonnen met de verkoop van met name hockeyballen. In de loop van de tijd hebben we ons assortiment uitgebreid. Holland Hockey House biedt een geselecteerd assortiment aan in hockey trainingsmaterialen voor clubs en spelers. Het merendeel van de artikelen hebben we op voorraad.

Mocht dat niet zo zijn dan bestellen we het graag voor u! Heeft u wensen die niet standaard in ons programma zijn opgenomen? Aarzel dan niet en neem contact op. We hebben contacten om u verder te helpen of u het zoeken te vergemakkelijken. Wij willen er alles aan doen om van u één van onze tevreden én terugkerende klanten te maken.

Hockeyspelers met een Broni Hockeyball

Waarom Holland Hockey House?

 Holland Hockey House is de webshop met echte kennis. Wij combineren de beste service met deskundig advies. Daarnaast bieden wij een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. U zult geregeld wetenswaardigheden vanuit de hockeywereld op onze site aantreffen. Ook via onze nieuwsbrief kunt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in hockeyland. Kortom wij doen er alles aan u te informeren en van de juiste producten te voorzien!

Klantenservice

Onze klantenservice is op telefoonnummer 030-2252186 elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar. De online klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Wij streven ernaar om antwoorden te bieden op vragen die u heeft tijdens het bezoeken van onze webwinkel. Bij ‘veelgesteldevragen’ kunt u nagaan of het antwoord op uw vraag al gegeven is. Wordt uw vraag niet beantwoord? Of heeft u een suggestie of opmerking dan horen wij dit graag via klantenservice@hollandhockeyhouse.nl.