Over Holland Hockey House

Holland Hockey House van (oud record-international) Jacques en Jacqueline Brinkman is al sinds 2006 dé online specialist op het gebied van hockeyballen en trainingsmaterialen voor verenigingen, naast het uitgebreid assortiment hockeyspullen voor particulieren in Nederland. Inmiddels zijn wij ook actief in meerdere Europese landen. In de loop der jaren hebben wij op diverse vlakken veel kennis opgedaan en deze gebruiken wij dan ook voor het aanbod van het beste assortiment. Voor ons staat persoonlijke service èn advies hoog in het vaandel, naast een snelle en flexibele afhandeling. Daarmee denkt Holland Hockey House zich dan ook absoluut te onderscheiden als webshop.

Het merendeel van de artikelen hebben we op voorraad. We werken daarnaast uitsluitend met de beste merken die snel kunnen leveren.

Heeft u wensen die niet standaard in ons programma zijn opgenomen? Aarzel dan niet en neem contact op. We hebben contacten om u verder te helpen of u het zoeken te vergemakkelijken. Wij willen er alles aan doen om van u één van onze tevreden én terugkerende klanten te maken.

Hockeyspelers met een Broni Hockeyball

Waarom Holland Hockey House?

Holland Hockey House is de webshop met echte kennis. Wij onderscheiden ons van andere online webwinkels door de goede bereikbaarheid, persoonlijk advies en maatwerk van deskundige voormalig tophockeyers. Daarnaast bieden wij een uitstekende prijs kwaliteit verhouding vanwege ons inkoop volume. Via onze nieuwsbrief kunt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in de hockeybranche. Met beleid kiezen wij voor de merken en producten van topkwaliteit op onze site. Kortom wij doen er alles aan u te informeren en van de juiste producten te voorzien!

Klantenservice

Onze klantenservice is op telefoonnummer 030-2252186 elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Per mail is de klantenservice 7 dagen per week bereikbaar. Wij streven ernaar om antwoorden te bieden op vragen die u heeft tijdens het bezoeken van onze webwinkel. Bij ‘veel gestelde vragen’ kunt u nagaan of het antwoord op uw vraag al gegeven is. Wordt uw vraag niet beantwoord? Of heeft u een suggestie of opmerking dan horen wij dit graag via info@hollandhockeyhouse.nl.