BETALEN

  • U kunt betalen met Visa Card, MasterCard, PayPal, bankoverboeking en iDEAL. Verreweg het meest wordt gebruik gemaakt van iDEAL.
  • Wat is iDEAL? Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Het voordeel is iDEAL is net betrouwbaar en gemakkelijk als internetbankieren, iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken, controle en overzicht op de betaling.

GARANTIE

  • Heb ik garantie op mijn artikel? Voor alle producten in ons assortiment gelden fabrieksgaranties. Dat betekent dat u recht heeft op de reguliere garantiebepalingen zoals de fabrikant heeft bepaald. Mocht u vragen hebben of wilt u aanspraak maken op de garantie, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice telefoonnummer 030-2252186 of per e-mail: info@hollandhockeyhouse.nl.

PRIVACY

  • Hoe kan Holland Hockey House mijn privacy garanderen? Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en behandelen de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. We willen het winkelen bij Holland Hockey House zo persoonlijk mogelijk maken, waarbij we gebruik maken van uw persoonlijke gegevens. Uw persoonlijke gegevens zijn te bekijken en staan geregistreerd in uw account. We stellen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking aan derden, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mail adres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren. Informatie over uw aankopen stelt ons in staat om de site te personaliseren en om aanbevelingen te doen. Uw feedback helpt ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mail adres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op onze marketingacties te meten. We zullen soms uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen van siteverbeteringen, speciale aanbiedingen en acties.