VERZENDING

 • Wanneer wordt mijn bestelling verzonden? Vrijwel alle artikelen binnen 1 tot 3 werkdagen toegestuurd. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan stellen we u daar direct van op de hoogte.
 • Wat zijn de verzendkosten? Bij een bedrag tot € 125,00 zijn de verzendkosten € 4,95. Vanaf € 125,00 is de verzending gratis.
 • Is het afhalen van een bestelling mogelijk? Jazeker. In Den Dolder, Fornheselaan 256 hebben wij ons afhaalpunt. Dit is centraal gelegen, tussen Utrecht en Amersfoort, ter hoogte van Bilthoven. Voor het afhalen graag eerst per mail een afspraak maken (info@hollandhockeyhouse.nl)
 • Bestellingen geschikt voor de brievenbus versturen wij met PostNL; u hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Pakketten worden verstuurd met PostNL of met GLS en zijn te volgen via track & trace. Mocht er na een tweede poging niemand worden aangetroffen op het afleveradres dan gaat het pakket retour naar het depot. Een niet-thuis bericht wordt achtergelaten. Hierop kunt u binnen 5 werkdagen na de eerste bezorging reageren om een afspraak te maken voor de bezorging. Indien u hierop niet reageert wordt de zending afgeleverd bij de afzender Holland Hockey House. Voor het opnieuw toesturen rekenen wij de gebruikelijke kosten.

RETOURNEREN OF RUILEN

 • Ruilen? Voldoet het product niet volledig aan uw verwachtingen dan is het mogelijk deze binnen 30 dagen te ruilen voor een ander product of een andere maat. U stuurt het product naar ons toe, zodra wij deze hebben ontvangen sturen wij u het vervangende artikel, zonder verzendkosten toe.
 • Retourneren? Producten die retour worden gestuurd moeten binnen 30 dagen onbeschadigd, niet gedragen en compleet zijn. Het product moet in de originele verpakking teruggestuurd worden. De kosten voor het retour zenden van een artikel naar onze webwinkel zijn voor uw rekening. U kunt het product gratis retourneren door het af te geven bij ons afhaalpunt in Den Dolder.
 • Terugbetalen van uw retourzending. Wij betalen het aankoopbedrag terug op de dag dat wij het door u geretourneerde pakket in ontvangst nemen.
 • Mocht er iets fout gegaan zijn tijdens het leveren van uw bestelling, u heeft bijvoorbeeld niet het bestelde product ontvangen, dan betalen wij de retourkosten. Graag voor het terugsturen eerst contact opnemen met de klantenservice, telefoonnummer 030-2252186 of info@hollandhockeyhouse.nl.

LEVERTIJD en ANNULEREN

 • Wat moet ik doen als mijn bestelling te laat is? Mocht u de bestelling niet binnen de indicatieve levertijd ontvangen hebben, stuur dan een e-mail naar de klantenservice sturen. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden. Wij kunnen u dan sneller van dienst zijn.
 • Kan ik mijn bestelling annuleren? Gedurende het hele bestelproces kunt u uw bestelling annuleren. Is het artikel nog niet naar u verzonden dan ontvangt u dezelfde dag restitutie van uw betaling. Heeft u het product al ontvangen, dan betalen wij uw aankoopbedrag direct terug na ontvangst van de retourzending.

BETALEN

 • U kunt betalen met Visa Card, MasterCard, PayPal, bankoverboeking en iDEAL. Verreweg het meest wordt gebruik gemaakt van iDEAL.
 • Wat is iDEAL? Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveilingingmethodes van uw eigen bank. Als internet bankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Het voordeel is iDEAL is net betrouwbaar en gemakkelijk als internetbankieren, iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken, controle en overzicht op de betaling.

GARANTIE

 • Heb ik garantie op mijn artikel? Voor alle produkten in ons assortiment gelden fabrieksgaranties. Dat betekent dat u recht heeft op de reguliere garantiebepalingen zoals de fabrikant heeft bepaald. Mocht u vragen hebben of wilt u aanspraak maken op de garantie, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice telefoonnummer 030-2252186 of per e-mail: info@hollandhockeyhouse.nl.

PRIVACY

 • Hoe kan Holland Hockey House mijn privacy garanderen? WIj respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en behandelen de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijg vertrouwelijk. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. We willen het winkelen bij Holland Hockey House zo persoonlijk mogelijk maken, waarbij we gebruik maken van uw persoonlijke gegevens. Uw persoonlijke gegevens zijn te bekijken en staan geregistreerd in uw account. We stellen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking aan derden, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mail adres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren. Informatie over uw aankopen stelt ons in staat om de site te personaliseren en om aanbevelingen te doen. Uw feedback helpt ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mail adres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op onze marketingacties te meten. We zullen soms uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen van siteverbeteringen, speciale aanbiedingen en acties.