VERZENDING

  • Wanneer wordt mijn bestelling verzonden? Vrijwel alle artikelen binnen 1 tot 3 werkdagen toegestuurd. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan stellen we u daar direct van op de hoogte.Wat zijn de verzendkosten? Bij een bedrag tot € 125,00 zijn de verzendkosten € 4,95. Vanaf € 125,00 is de verzending gratis, met uitzondering van de dozen hockeyballen 120 stuks. Daarvoor wordt per doos standaard een bedrag in rekening gebracht van minimaal € 9,95. Dit is afhankelijk per land.Is het afhalen van een bestelling mogelijk? Jazeker. In Den Dolder, Fornheselaan 256 hebben wij ons afhaalpunt. Dit is centraal gelegen, tussen Utrecht en Amersfoort, ter hoogte van Bilthoven. Voor het afhalen graag eerst per mail een afspraak maken. Mail ons op info@hollandhockeyhouse.nlBestellingen geschikt voor de brievenbus versturen wij met PostNL; u hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Pakketten worden verstuurd met PostNL of met GLS en zijn te volgen via track & trace. Mocht er na een tweede poging niemand worden aangetroffen op het afleveradres dan gaat het pakket retour naar het depot. Een niet-thuis bericht wordt achtergelaten. Hierop kunt u binnen 5 werkdagen na de eerste bezorging reageren om een afspraak te maken voor de bezorging. Indien u hierop niet reageert wordt de zending afgeleverd bij de afzender Holland Hockey House. Voor het opnieuw toesturen rekenen wij de gebruikelijke kosten.

RETOURNEREN OF RUILEN

  • Ruilen? Voldoet het product niet volledig aan uw verwachtingen dan is het mogelijk deze binnen 30 dagen te ruilen voor een ander product of een andere maat. U stuurt het product naar ons toe, zodra wij deze hebben ontvangen sturen wij u het vervangende artikel, zonder verzendkosten toe. Retourneren? Producten die retour worden gestuurd moeten binnen 30 dagen onbeschadigd, niet gedragen en compleet zijn. Het product moet in de originele verpakking teruggestuurd worden. De kosten voor het retour zenden van een artikel naar onze webwinkel zijn voor uw rekening. U kunt het product gratis retourneren door het af te geven bij ons afhaalpunt in Den Dolder. Ons retouradres: Holland Hockey House, afd. retouren. Dr. J. Röntgenlaan 8 , 3723 LB Bilthoven.
  • Terugbetalen van uw retourzending. Wij betalen het aankoopbedrag terug op de dag dat wij het door u geretourneerde pakket in ontvangst nemen.
  • Mocht er iets fout gegaan zijn tijdens het leveren van uw bestelling, u heeft bijvoorbeeld niet het bestelde product ontvangen, dan betalen wij de retourkosten. Graag voor het terugsturen eerst contact opnemen met de klantenservice, telefoonnummer 030-2252186 of info@hollandhockeyhouse.nl.

LEVERTIJD en ANNULEREN

  • Wat moet ik doen als mijn bestelling te laat is? Mocht u de bestelling niet binnen de indicatieve levertijd ontvangen hebben, stuur dan een e-mail naar de klantenservice. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden. Wij kunnen u dan sneller van dienst zijn. Kan ik mijn bestelling annuleren? Gedurende het hele bestelproces kunt u uw bestelling annuleren. Is het artikel nog niet naar u verzonden dan ontvangt u dezelfde dag restitutie van uw betaling. Heeft u het product al ontvangen, dan betalen wij uw aankoopbedrag, exclusief verzendkosten direct terug na ontvangst van de retourzending.