Vragen? Bel: 030-2252186
Holland Hockey House  
Blog Contact Klantenservice
Registreren Inloggen
De webshop met echte kennis
   
Neem contact op
  Bel +31 30 2252186

Staat het product dat u wilt er niet tussen? Stuur een mail naar info@hollandhockeyhouse.nl en wij laten direct weten of we het artikel voor u kunnen bestellen!

Heeft u advies nodig? Stel uw vraag en één van onze medewerkers zal u snel een passend advies te geven.

Veiligheid & privacy

Wij doen er alles aan om uw bestelling en betaling altijd veilig te verwerken. Betalingen kunnen worden gedaan met betrouwbare systemen zoals iDEAL en creditcard of via uw eigen bank (online, danwel offline). De gegevens die u achterlaat tijdens uw bestelling worden gecodeerd in onze eigen database opgeslagen en enkel gebruikt om de bestelling aan toe te sturen. Wij zullen nooit ongevraagd uw gegevens delen met derden. Mocht u toch nog vragen hebben over uw privacy of over de beveiliging van uw gegevens, neemt u dan contact met ons op. Door een e-mail te sturen aan klantenservice@hollandhockeyhouse.nl. U kunt ook een kopie ontvangen van de gegevens zoals deze bij ons bekend zijn. U kunt deze gegevens indien gewenst zelf aanpassen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren

* Door me aan te melden voor de nieuwsbrief ga ik ermee akkoord dat Holland Hockey House mijn hierboven ingevulde persoonsgegevens opslaat en gebruikt zoals beschreven in de Privacy Policy. Holland Hockey House respecteert je/uw privacy en houdt zich aan de AVG/GDPR

Kookaburra The Indian Maharadja Adidas Karakal Broni Princess Brabo