Vragen? Bel: 030-2252186
Holland Hockey House  
Blog Contact Klantenservice
Registreren Inloggen
De webshop met echte kennis
   
Neem contact op
  Bel +31 30 2252186

Staat het product dat u wilt er niet tussen? Stuur een mail naar info@hollandhockeyhouse.nl en wij laten direct weten of we het artikel voor u kunnen bestellen!

Heeft u advies nodig? Stel uw vraag en één van onze medewerkers zal u snel een passend advies te geven.

Adidas hockeyschoenen

Adidas hockeyschoenen

Hockeyschoenen van Adidas

Adidas hockeyschoenen gezocht? De nieuwe schoen-collectie van Adidas 2016-2017 is weer geheel aangepast aan de nieuwe lijn van de sticks. Het topsportmerk Adidas is al decennia lang één van de allergrootste op het gebied kunstgrasschoenen. Adidas hockeyschoenen worden door vele topsporters gedragen. Samen met Asics heeft het merk een groot aandeel en levert daarnaast ook de beste kwaliteit. Lekker fris in mooie kleuren! Holland Hockey House heeft gekozen voor de modellen Adipower, Flex,  Zone Dox en SRS. Adidas hockeyschoenen met een perfecte pasvorm en goede demping. Klik hier voor de Adidas maattabel om de juiste maat te kiezen. 

Verfijn je selectie

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren

* Door me aan te melden voor de nieuwsbrief ga ik ermee akkoord dat Holland Hockey House mijn hierboven ingevulde persoonsgegevens opslaat en gebruikt zoals beschreven in de Privacy Policy. Holland Hockey House respecteert je/uw privacy en houdt zich aan de AVG/GDPR

Kookaburra The Indian Maharadja Adidas Karakal Broni Princess Brabo